Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми передали правоохоронцям фото та відео вандалів, які пошкодили підсвітку на Алеї художників»

30 січня 2020 року, 16:29

Міська влада передала Подільському управлінню поліції Києва фото та відео матеріали, на яких зафіксовано групу молодиків, які пошкодили підсвітку на Алеї художників. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав мер столиці Віталій Кличко. Також він оприлюднив відео та фотографії вандалів.

«Не всі, на жаль, люблять наше місто та цінують його красу. В ніч на 29 січня вандали пошкодили елементи LED-підсвітки, що вмонтована у перила вздовж оновленої Алеї художників. Камери відеоспостереження зафіксували групу молодиків, які «самостверджувалися» паплюжачи об’єкт, що вже так полюбився киянам і гостям столиці, – зазначив мер. – Міська влада звернулася і передала матеріали Подільському управлінню поліції Києва. Сподіваюся, злодіїв оперативно знайдуть і притягнуть до відповідальності. А кияни нехай подивляться на ці «натхненні» обличчя. Я б взагалі для таких «недогероїв» застосовував виправні роботи на благо міста. Ділянки роботи ми забезпечимо! І на Володимирській гірці, зокрема», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]