Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проєкт-ініціатива «Освітній Хаб міста Києва» увійшов до ТОП-10 подій та результатів у сфері освіти 2019 в Україні

30 січня 2020 року, 16:01

Проєкт-ініціатива КМДА «Освітній Хаб міста Києва» увійшов до ТОП-10 подій та результатів у сфері освіти 2019 в Україні. Відповідний рейтинг склала Асоціація інноваційної та цифрової освіти.

Так, протягом шести місяців діяльності інноваційного проекту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного», було проведено 600 тренінгів, участь в яких взяли понад 10 тис. осіб.

Згідно із соцопитуванням, яке відбулось у грудні, понад 40% дорослого населення киян вже знає або користується цим проектом (майже кожен другий киянин у віці 18-60 років).

«Насправді цей результат року спільний з киянами, які користуються проектом «Освітній Хаб міста Києва». Разом з Департаментом освіти і науки Київської міської державної адміністрації, Асоціацією інноваційної та цифрової освіти ми створили реальну можливість всім охочим отримати бажані знання та бути конкурентоздатними на ринку праці», – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Зазначимо, що соціальний інноваційний проект «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного» реалізується Департаментом освіти і науки Київської міської державної адміністрації спільно із Асоціацією інноваційної та цифрової освіти.

Місія Освітнього Хабу міста Києва – забезпечити системну реалізацію концепції «Навчання Протягом Життя» (Life Long Learning) на території міста Києва, надавши можливість всім охочим безкоштовно отримати або покращити «м’які навики» (soft skills), які потрібні кожному та які наразі є вкрай затребувані на ринку праці.

Із повним рейтингом ТОП-10 найважливіших подій та результатів можна ознайомитися на сайті Освітнього Хабу міста Києва за посиланням: https://eduhub.in.ua/news/top-10-podiy-ta-rezultativ-v-sferi-osviti-2019-v-ukrajini.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]