Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Міська влада організувала доставку продуктів, ліків і засобів гігієни для одиноких пенсіонерів»

19 березня 2020 року, 13:04

Міська влада організувала доставку продуктів, ліків і засобів гігієни для одиноких киян-пенсіонерів. На сьогодні понад 12 тисяч одиноких літніх людей потребують такої допомоги. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Ми розуміємо, що категорія населення віком 60+ є найбільш вразливою до коронавірусу. Саме тому ми організували  доставку продуктів та необхідних засобів (ліків, засобів гігієни) для одиноких пенсіонерів. Щоб максимально обмежити їх контакти з іншими людьми. На сьогодні понад 12 тисяч одиноких киян похилого віку потребують такої допомоги», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що всі соціальні працівники проінструктовані щодо запобігання поширенню інфекції Covid-19 та дотримуються правил гігієни, відвудуючи підопічних.

Всього в столиці, за словами мера, мешкає понад 600 тисяч людей віком понад 60 років.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]