Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Місто готове відновити роботу метро, як тільки уряд це дозволить» (+відео)

15 травня 2020 року, 12:13

Міська влада готова відкрити метро, як тільки уряд дозволить відновити роботу метрополітену. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції. Також він показав відео, як метрополітен готують до запуску.

«Що стосується метро. Ми готові будемо відновити його роботу, як тільки уряд дозволить це зробити. Поки метрополітен не перевозив пасажирів у ньому тривали всі необхідні роботи з утримання інфраструктури – заміна рейок, шпал, ремонти ескалаторів, вагонів, оновлення вентиляційного обладнання та інші», – сказав мер столиці.

Також, за його словами, розпочали роботи за програмою доступності на станціях «Лук’янівська» та «Сирець».

«Зокрема, там передбачене облаштування тактильних смуг, навігації та заміна вхідних груп для вільного доступу маломобільних громадян», – повідомив Віталій Кличко.

Регулярно відбувалась і дезінфекція в метрополітені: потягів, вестибюлів, кас та платформ на станціях. Після відновлення роботи підземки ці заходи посилять.

Віталій Кличко побував на двох станціях метро і показав відео, як виглядає сьогодні столична підземка.

«Ми готуємося, як ви бачите до відновлення роботи метрополітену», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]