Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На карантин у Києві закриті 3 школи та 5 дитячих садків

18 грудня 2020 року, 12:17

Через коронавірус у Києві на карантин зачинені 3 школи та 5 дитячих садочків. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Щодо навчального процесу в столиці. На карантин зачинені на сьогодні 3 школи. На дистанційному навчанні перебувають 637 класів у 222-ох школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві –  907. Також хворіють понад 750 педагогів», – повідомив Віталій Кличко.

Також, за його словами, через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 144 групи в 122-ох садках. 5 садочків повністю зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках сьогодні – понад  56 відсотків.

«Як бачимо, ситуація в навчальних закладах потроху поліпшується. Але це не дає нам права послаблювати обмеження. Тому, нагадаю, що новорічні свята у дитсадках та школах столиці відбудуться без присутності батьків та гостей. І окремо в кожному класі чи групі», – зазначив мер столиці.

Таке рішення ухвалив міський Штаб із надзвичайних ситуацій.

«Так ми уникнемо скупчення людей у садках і школах та мінімізуємо ризики інфікування. Адже часто діти хворіють на коронавірус безсимптомно. Але передають вірус тим, із ким контактують. Я сподіваюсь на розуміння батьків. Та на чітке виконання рішення керівниками шкіл і садочків. Свята в навчальних закладах будуть. Але тільки для дітей!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]