Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на Київраді: Столиця живе і працює в умовах воєнного стану і загрози можливих нових атак ворога. Говорити про повне повернення до звичного життя поки зарано

15 квітня 2022 року, 13:05

Київ продовжує жити і працювати в умовах воєнного стану і загрози можливих нових атак ворога. Говорити про повне повернення до звичного життя поки зарано. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час засідання Київради, яке відбулося сьогодні. Участь у засіданні взяли 93 депутати Київради.

«Уже 51-й день Україна героїчно боронить свою землю і свою свободу від російського окупанта, який прийшов на нашу землю. Країна і столиця живуть у стані війни. Обороняється і працює на всіх фронтах. Уся критична інфраструктура столиці, системи життєзабезпечення міста працюють. Кияни отримують усі комунальні послуги. Київ забезпечений електроенергією, водою, теплом, зв’язком у повному обсязі. Комунальники оперативно усувають пориви мереж. Наводять лад на вулицях і в зелених зонах після зими», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що в столиці поступово відновлюють рух комунального громадського транспорту. Збільшують кількість маршрутів тролейбусів, трамваїв і автобусів. Відновлюють рух метро у більш інтенсивному режимі.

«Але не треба забувати, що місто живе і працює в умовах воєнного стану і загрози можливих нових атак ворога. Тому говорити про повне повернення до звичного життя поки зарано», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]