Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На період обмежень гарячу воду в столиці не відключатимуть»

09 квітня 2020 року, 12:38

У період дії обмежувальних заходів у столиці не будуть відключати гарячу воду споживачам. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Щороку одразу після завершення опалювального сезону столичні служби та підприємства починають готуватися до наступного сезону. Проведення гідравлічних випробувань – це не забаганка міської влади, а технологічна необхідність та вимога чинного законодавства. Яка визначає порядок і терміни проведення випробувань. Але, за моїм дорученням, на період обмежень технічна підготовка до наступного сезону проводитиметься тільки на об’єктах, де не треба відключати гарячу воду споживачам», – підкреслив мер Києва.

Він також зазначив, що міська влада хоче змінити формат гідравлічних випробувань.

«Ми підготували звернення до уряду – внести зміни у профільне законодавство. І зменшити терміни, коли в будинках немає гарячої води під час проведення тестувань трубопроводів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]