Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Найбільший прапор України буде видно практично з кожної точки столиці» (+відео)

21 серпня 2020 року, 12:44

Найвищий і найбільший прапор України буде видно практично з кожної точки столиці. Підіймуть його напередодні Дня Державного Прапора. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання користувачів соцмереж.

«Стосовно прапора. Ще раз наголошу: проект, який я ініціював, – благодійний. Втілюємо ми його за кошти меценатів і бюджетних грошей не витрачаємо. Це буде найвищий флагшток і найбільший державний прапор України. Впевнений, він сподобається і мешканцям столиці, і нашим гостям. Висота флагштока – майже 90 метрів, а полотнище прапора розміром 16 на 24 метри. Встановлений він на київських пагорбах і видно буде прапор майже з кожної точки нашої столиці», – сказав Віталій Кличко.

Мер також нагадав, що відкрити меморіал та підійняти головний прапор планують напередодні Дня Державного Прапора України. І продемонстрував коротке відео, як місто готується до цієї події.

Також Віталій Кличко зауважив, що трансляцію з урочистої події можна буде побачити, зокрема, на його сторінках у Facebook та на Youtube-каналі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]