Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «До Дня Незалежності місто виплатить 92 млн гривень допомоги соціально-незахищеним киянам»

21 серпня 2020 року, 12:48

До Дня Незалежності місто виплатить 92 мільйони гривень допомоги соціально-незахищеним киянам. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Місто вже розпочало виплачувати матеріальну допомогу до Дня Незалежності. Всього її отримають понад 300 тисяч мешканців столиці. Це ветерани АТО, члени сімей загиблих учасників АТО, Праведники Бабиного Яру, учасники Революції Гідності, особи з інвалідністю та інші окремі категорії соціально незахищених киян. Розмір виплат становить від 300 до 500 гривень. Усього за програмою «Турбота» до Дня Незалежності місто виплатить понад 92 мільйони гривень», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що надходитимуть кошти на пенсійні рахунки та рахунки утримувачів картки киянина. Також виплати будуть здійснюватись через відділення «Укрпошти».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]