Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко одужав від коронавірусу та розповів про особливості штаму Омікрон

21 січня 2022 року, 14:06

Мер Києва Віталій Кличко одужав від коронавірусу, на який захворів вдруге майже тиждень тому. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Отримав негативний тест на коронавірус. Із досвіду подолання штаму Омікрон. Він підступний тим, що має симптоми звичайної застуди: закладеність носу, невеликий кашель, відсутність температури. Тому, якщо з’явилися такі симптоми, не полінуйтеся зробити швидкий тест. Минулими вихідними зробив його вдома і, отримавши позитив, у понеділок поїхав у лікарню. ПЛР підтвердив COVID-19. Оскільки маю два щеплення, перебіг хвороби був нескладним і нетривалим, – написав мер. – Сьогодні теж спочатку зробив тест на антиген, який показав мінус, після цього поїхав до лікарні. Все добре, вірусу немає. Висновок головний – вакцинуйтеся! Висновок теж важливий – слідкуйте за своїм здоров‘ям, не нехтуйте небезпекою! Бережіть себе!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]