Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко отримав премію «Людина року-2020» в номінації «Міський голова року»

22 травня 2021 року, 22:13

Мер Києва Віталій Кличко став переможцем премії «Людина року-2020» в номінації «Міський голова року».

Урочиста церемонія ювілейної, 25-ої, премії програми «Людина року» відбулася в Національній опері України.

Це вже друга нагорода програми «Людина року», яку отримав Віталій Кличко. – У 2004 році він був визнаний переможцем у номінації «Спортсмен року». А у 2007 році в цій номінації кращим експерти визнали Володимира Кличка – легендарного чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі.

У 2010 році Віталій та Володимир отримали нагороду «Гордість України», якою відзначають видатних людей у рамках програми «Людина року». Переможців у цій номінації обирають читачі популярних видань України.

Цьогорічним символом програми «Людина року» став життєдайний вогонь Прометея.

«Ця премія – стимул для мене. Стимул рухатися вперед, надалі змінювати Київ, робити його комфортною європейською столицею», – сказав Віталій Кличко, отримавши премію.

«Людина року» – загальнонаціональна програма, під час якої Вища Академічна Рада обирає лідерів незалежної України. – Особистостей, які своїм професіоналізмом та талантом демонструють всьому світу досягнення українського народу.

Вища Академічна Рада складається з відомих громадських діячів та діячів культури.

За більш, ніж двадцятирічну історію програми володарями титулу «Людина року» стали понад 420 переможців у персоніфікованих і корпоративних номінаціях. Зокрема, перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк, Академіки НАНУ Мирослав Попович, Валерій Геєць та Геннадій Книшов. Видатні діячі національної культури і спорту Богдан Ступка, Анатолій Солов’яненко, Юрій Рибчинський, Руслана, Сергій Бубка, Андрій Шевченко, Наталія Добринська, Олег Блохін, Олександр Усик.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]