Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як облаштовують фітнес-парк «Озеро Лебедине» на Позняках (+ фото, відео)

22 травня 2021 року, 13:59

Мер Києва Віталій Кличко показав, як облаштовують фітнес-парк «Озеро Лебедине» на Позняках. Відео з парку він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Перевірив, як завершують капремонт фітнес-парку «Озеро Лебедине», що на Позняках. Там уже створили дуже гарну фітнес-зону. Територія парку зовсім не була облаштована для комфортного відпочинку. Тобто, парк фактично створили «з нуля», – написав Віталій Кличко.

Зокрема, в парку розчистили територію, облаштували прогулянкові доріжки із фібробетону, влаштували веломаршрут та велопарковку. Встановили лави та урни. А також збудували громадську вбиральню. Влаштували і полив, встановили сучасне LED-освітлення, декоративне підсвічування лав, відеоспостереження. Здійснили озеленення, висадили більше 60-ти дерев.

У фітнес-парку є й багатофункціональне спортивне поле для гри в волейбол, баскетбол, міні-футбол, гандбол, спортивний і дитячий майданчики з інклюзивними елементами. Встановили і стіл для гри в шахи.

«Родзинкою парку є унікальна скейт-зона. Це – перший в Києві бетонний боул для катання на скейтборді, роликах та екстремальних самокатах. Під час будівництва радилися зі скейтбордистами з багаторічним стажем катання, як зробити локацію зручною і врахувати всі необхідні параметри. Площа боулу 270 кв. м, він має три рівні. І тут уже тренуються хлопці та дівчата, готуються до змагань», – зауважив Віталій Кличко та додав, що роботи з облаштування першої черги парку завершують, і в червні планують презентувати фітнес-парк.

Інспекція капремонту у фітнес-парку «Лебедине» на Позняках

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]