Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Передача Подільсько-Воскресенського мосту на баланс «Укравтодору» значно відтермінує добудову об’єкту

26 лютого 2021 року, 12:16

Передача Подільсько-Воскресенського мостового переходу на баланс «Укравтодору» значно відтермінує добудову об’єкту. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, коментуючи пропозицію «Укравтодору» передати міст.

«По-перше. Щодо великих інфраструктурних об’єктів столиці. Хочу нагадати, що із 2004 року в Києві стоїть недобудованим і не введеним в експлуатацію Дарницький міст. А по ньому їздять авто, тисячі людей щодня. Місто, за законом, не має права здійснювати там роботи. Оскільки міст перебуває на балансі «Укрзалізниці», – сказав  Віталій Кличко.

Він зазначив, що відомство вже кілька років, незважаючи на всі звернення столичної влади, не передає міст на баланс Києва. Тому, значить, його повинна добудувати держава.

«І «Укравтодору» як державній структурі варто не займатися маніпуляціями і публічними заявами, а взяти і нарешті добудувати та ввести в експлуатацію хоча б Дарницький міст», – наголосив Віталій Кличко.

Щодо Подільсько-Воскресенського мосту, мер зазначив, що роботи на мосту тривають і місто робить все, щоб добудувати об’єкт.

«Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході тривають. І вийшли на фінальну стадію добудови. Терміни робіт дещо зсунулися через пандемію, що спричинила і економічну кризу, і проблеми з логістикою. Також внесли, так би мовити, «корективи» і протести мешканців Русанівських садів. Але ми робимо все, щоб добудувати мостовий перехід. І ми це зробимо! Бо кияни вже давно чекають на нього», – наголосив мер столиці.

Він підкреслив, що передача об’єкту «Укравтодору» значно відтермінує добудову об’єкту.

«Втілення «ідеї» щодо передачі об’єкту на баланс «Укравтодору» значно відтермінує добудову мостового переходу. Поки пройдуть всі бюрократичні процедури, передбачені законом», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]