Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко передав бійцям 241-ї окремої бригади ТрО міста Києва 20 нових повнопривідних вантажних автомобілів MAN, придбаних за кошти громади

26 грудня 2023 року, 14:42

Мер Києва Віталій Кличко передав бійцям 241-ї окремої бригади ТрО 20 нових повнопривідних вантажних автомобілів MAN (4х4), які військові закупили за кошти громади столиці. Сьогодні ці вкрай необхідні Захисникам машини вирушать на передову. 241 бригада сформована в Києві, її батальйони воюють на гарячих напрямках фронту.

«Громада Києва продовжує допомагати нашим Захисникам та Захисницям. За запитами 241 бригади, столиця виділила з бюджету від початку широкомасштабного вторгнення 245 мільйонів гривень на її оснащення. Із них – 168 млн – цього року. Із цих коштів 93 мільйони військові спрямували саме на придбання 20-ти повнопривідних вантажних автомобілів MAN. І сьогодні ці машини вирушать до бійців на фронт», – наголосив Віталій Кличко.

Командир 241 окремої бригади ТрО в Києві, полковник Вадим Озірний подякував столичній владі та громаді міста за допомогу військовим.

«Батальйони нашої бригади воюють на передовій лінії фронту. Зрозуміло, що здоров’я і життя військових, а також ефективне виконання бойових завдань залежать і від кількості та якості військової техніки. Це дуже якісні і вкрай необхідні автомобілі. Також за кошти громади столиці ми придбали 150 FPV-дронів та 60 інших квадрокоптерів. І розраховуємо на подальшу підтримку міста», – зазначив Вадим Озірний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]