Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав бійців 112-ї бригади тероборони Києва з річницею заснування та передав чергову партію допомоги від столиці – ще 800 дронів. Виділило місто й ще 150 млн грн

24 травня 2024 року, 14:10

Мер Києва Віталій Кличко привітав сьогодні бійців 112-ї окремої бригади тероборони Києва із шостою річницею заснування та передав чергову партію допомоги від столиці – ще понад 800 дронів різних типів. Також вручив бійцям нагороди від столиці – медалі «Честь. Слава. Держава».

У перші дні повномасштабного вторгнення, під час оборони Києва, військові 112-ї бригади билися з окупантами на броварському і гостомельському напрямках. Були запеклі бої в Бучі, Ірпені, Мощуні та в Чорнобилі. Потім обороняли Бахмут. Сьогодні військові воюють на Донбасі та Херсонщині.

«Передав сьогодні від громади столиці ще понад 800 дронів – 600 fpv і 220 Mavic – бійцям 112-ї окремої бригади тероборони Києва, яка відзначає річницю свого створення. І також повідомив військових, що місто виділило з бюджету ще 150 млн грн на оснащення бригади. До цього, від початку року, ми теж виділяли кошти цій бригаді. Загалом разом це вже 300 млн грн в 2024-му. Вручив бійцям 112-ї бригади й нагороди від столиці – медалі «Честь. Слава. Держава». Протягом останніх місяців за гроші, виділені з бюджету столиці, 112 бригада придбала, зокрема, 625 ударних БпЛА мультироторного типу, 220 БпЛА розвідувального типу, 100 приладів нічного бачення з можливістю віддаленого спостереження», – зазначив Віталій Кличко.

Він запевнив, що громада Києва і надалі допомагатиме нашим Захисникам наближати Перемогу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]