Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з бійцями 112-ї окремої бригади ТрО столиці перед їх від’їздом на схід України

13 лютого 2024 року, 14:02

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з бійцями 127 батальйону ТрО 112-ї бригади Києва перед їх від’їздом на схід України – захищати державу на авдіївському напрямку. Батальйони 112 бригади, яка була сформована в Києві, воюють на передовій на кількох напрямках фронту. Зокрема, на Херсонщині, Запоріжжі, під Бахмутом та Кремінною. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні бійці 127 батальйону ТрО 112 бригади міста Києва після ротації вирушили на схід України – захищати нашу землю на авдіївському напрямку. Перед їх від’їздом зустрівся з військовими та подякував їм за захист і відвагу. Побажав сил, витримки і якнайскорішого повернення додому. Батальйони 112-ї окремої бригади ТрО, яка була сформована в Києві, воюють на передовій на кількох напрямках фронту. Зокрема, на Херсонщині, Запоріжжі, під Бахмутом та Кремінною. Громада Києва допомагає нашим військовим. Загалом столиця спрямувала в 2023-му на оснащення, за запитами 112 бригади, понад 230 мільйонів гривень. Наприкінці минулого року за кошти, які виділило місто, бригада зокрема закупила 1500 FPV-дронів та 200 квадрокоптерів Mavic 3 і Mavic 3T. Це вагомий внесок у боротьбу з російськими окупантами. Із цим видом озброєння виконання бойових завдань зі знищення ворога стало більш успішним», – наголосив Віталій Кличко.

Він запевнив, що столиця продовжить допомагати військовим і цього року та наближати Перемогу України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]