Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко перевірив, як відремонтували центральну частину парку Партизанської слави (+фото, відео)

12 серпня 2020 року, 15:50

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували центральну частину парку Партизанської слави. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ця зелена зона площею 100 гектарів має статус регіонального ландшафтного парку місцевого значення. У 2018 році ми розпочали капітальний ремонт центральної частини парку – близько 8 гектарів. Тут облаштували доріжки з ФЕМ-покриттям, встановили нові лави та урни, відремонтували громадську вбиральню та бюветний комплекс, встановили дитячий майданчик із гумовим покриттям, сучасне освітлення. Здійснили благоустрій та озеленення території», – написав Віталій Кличко.

Найцікавішим та наймасштабнішим об’єктом оновленого парку, за словами мера, є світловий пішохідний фонтан.

 

«Унікальність фонтану – в його конструкції: 5 високих арок створюють водоспад, а між струменями води, що підіймаються знизу, можна пройтися. У вечірній час фонтан підсвічується LED-світильниками», – зазначив Віталій Кличко.

На оновленій частині парку здійснили додаткове озеленення. Щоб додати кольору вхідній групі, тут висадили також клени, березу, магнолію, сакуру, кущову вишню, сливи. А для квітників використали багатолітні квіти.

«Ми робимо Київ містом парків. За останніх 6 років відремонтували та реконструювали майже 380 парків і скверів! А понад 130 зелених зон отримали статус парку чи скверу», – наголосив Віталій Кличко.

Перевірка ремонту центральної частини парку Партизанської слави

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]