Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав новий фонтан у парку Партизанської слави (+фото, відео)

14 червня 2020 року, 12:15

У парку Партизанської слави почав працювати новий світловий пішохідний фонтан. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Мер оприлюднив відео нового водограю.

«Друзі! У парку Партизанської слави почав працювати новий світловий пішохідний фонтан. Зараз тестують різні програми роботи фонтану. Видовище –захоплююче! Дітлахи в захваті! Вода в фонтані рухається у двох напрямках: падає, мов водоспад, з арок та підіймається знизу, утворюючи пішохідний фонтан», – написав Віталій Кличко.

Серед програм роботи водограю будуть «хвилі», «сходинки» та інші візерунки з води. Підсвічування фонтану має вражаючу палітру відтінків кольорів. А натиснувши спеціальні сенсорні кнопки, відвідувачі зможуть створювати свої програми.

«Капітальний ремонт парку Партизанської слави – на завершальній стадії. Там будуть облаштовані доріжки з ФЕМ-покриття, відремонтована громадська вбиральня та бювет, нові лави та урни, здійснюють благоустрій території. Тож невдовзі у столиці з’явиться ще одна оновлена і сучасна зона відпочинку», – зазначив Віталій Кличко.

Новий фонтан у парку Партизанської слави

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]