Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Пільговий період оплати за комунальні послуги триватиме до кінця обмежувальних заходів»

13 квітня 2020 року, 12:18

Пільговий період оплати за комунальні послуги триватиме до кінця обмежувальних заходів. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«У нас була норма знижки 10 відсотків для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця. Тепер ця знижка діятиме для всіх, хто сплатить до кінця місяця. Але це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі. Через обмежувальні заходи в місті різко впав рівень сплати. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не досягнув 80 відсотків. Порівняно з лютим, значно менше киян заплатили за послуги», – наголосив Віталій Кличко.

За його совами, ці кошти дуже потрібні місту. Бо це, зокрема, і зарплата працівників комунальних підприємств, і гроші на пальне для комунальної техніки та на інші витрати.

Віталій Кличко зазначив, що комунальники щодня виходять на вулиці міста, працюють, щоб забезпечувати його життєдіяльність.

«Сьогодні є широкий вибір сервісів, де можна сплатити за комунальні послуги, не виходячи з дому. Велике прохання до тих, хто вже сплачує онлайн: в особистому кабінеті ви можете зареєструвати кілька адрес і сплатити також за своїх батьків, бабусь та дідусів, які не користуються онлайн-сервісами», – звернувся до мешканців столиці Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]