Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві щодня 4 тисячі працівників комунальної сфери обробляють дороги, транспорт, зупинки, під’їзди будинків»

13 квітня 2020 року, 12:15

У Києві щодня 4 тисячі працівників комунальної сфери обробляють дороги, транспорт, зупинки, під’їзди будинків. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Роботи тривають цілодобово: вночі, вранці, протягом дня. І в усіх районах Києва.  Вулиці обробляють спеціальними миючими засобами. Також щодня миють і обробляють антисептиками всі зупинки громадського транспорту. Ми надали спеціальні комплекти для дезінфекції і управляючим компаніям міста. Щоб вони також обробляли під’їзди в багатоквартирних будинках. Роботи комунальникам вистачає. У Києві, нагадаю, 11,5 тисячі житлових будинків», – наголосив Віталій Кличко. 

Мер столиці звернувся і до мешканців міста з пропозицією долучатися до убезпечення від вірусу своїх осель. Зокрема, частіше прибирати в квартирах дезінфікуючими засобами.

«Тримайте в чистоті під’їзди своїх будинків. Фахівці з Китаю кажуть, що саме санітарна обробка допомогла значно зменшити кількість заражених. Якщо ви бачите, що ваш під’їзд не оброблять працівники комунальних служб, звертайтеся в контактні центри міста 15-51 або 15-57.  Ми будемо розбиратися», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]