Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сплачувати за комунальні послуги в столиці стає простіше і швидше»

15 травня 2020 року, 12:19

Сплачувати за комунальні послуги в столиці стає простіше і швидше. Для цього місто створило кілька онлайн-сервісів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

За словами мера, кияни можуть платити за допомогою особистих кабінетів на сайтах муніципальних підприємств: «Центр комунального сервісу» (ЦКС) – (https://cks.com.ua) та «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ) – (https://www.gioc.kiev.ua).

«Хочу нагадати, що від рівня проплат за комунальні послуги залежить робота інфраструктури столиці. Місто має сплачувати за газ, воду, пальне. Готуватися до наступного опалювального сезону. 20 тисяч працівників комунальних підприємств повинні отримувати зарплатню, щоб забезпечувати функціонування комунальних мереж», – наголосив Віталій Кличко. 

Він також нагадав, що пільговий період оплати за комунальні послуги триватиме до кінця обмежувальних заходів. 

«Ми почали тільки перший етап послаблень. І якщо до пандемії знижка 10 відсотків діяла для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця, то тепер ця знижка діє для всіх, хто сплатить до кінця місяця», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]