Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко подякував німецьким партнерам за новий пакет військової допомоги, який Німеччина надасть Україні

18 вересня 2023 року, 22:37

Мер Києва Віталій Кличко подякував німецьким партнерам та міністру оборони Німеччини Борису Пісторіусу за новий пакет військової допомоги на 400 млн євро, який надасть Німеччина. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Дякую німецьким партнерам, дякую міністру оборони Німеччини Борису Пісторіусу за новий пакет військової допомоги, який надасть Німеччина. Для України дуже важливі і боєприпаси, і реактивні снаряди, і системи розмінування та броньовані авто. І також важливі далекобійні ракети, які ми теж дуже очікуємо від Німеччини», – зазначив Віталій Кличко.

Питання посилення військової допомоги Україні Віталій Кличко порушував під час зустрічі з міністром оборони Німеччини на Вестфальській мирній конференції в Мюнстері 15 вересня. Також мер Києва звернувся там до Бориса Пісторіуса щодо невідкладного надання Україні далекобійної зброї – ракет Taurus.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]