Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у піднятті кримськотатарського прапора (+фото)

26 червня 2023 року, 12:22

Мер Києва Віталій Кличко в День кримськотатарського прапора разом з головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим та представниками корінного народу Криму взяв участь у піднятті національного кримськотатарського стяга біля будівлі столичної мерії. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Прапор із жовтою тамгою на блакитному тлі є символом боротьби за права кримських татар, символом незламності та єдності, наступності поколінь кримських татар у боротьбі проти російської окупації. Відстоявши свободу і незалежність України, звільнивши нашу державу, ми обов’язково повернемо Крим. Та спільними зусиллями облаштуємо там гідне життя кримськотатарського народу. А прапор кримських татар стане також одним із символів відновлення територіальної цілісності України», – написав Віталій Кличко.

Підняття кримськотатарського прапора (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]