Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав історію киянки, яка в перші місяці широкомасштабної війни організувала прихисток для півсотні людей

21 серпня 2022 року, 13:51

Мер Києва Віталій Кличко показав історію небайдужої киянки з Лук’янівки, яка в перші місяці широкомасштабної війни організувала прихисток для півсотні людей. Відео-історію Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Продовжую розповідати про #ЛюдиТвогоКиєва. Про тих киян, які роблять все, аби наше місто ставало комфортною, гарною і безпечною європейською столицею. А найголовніше – дружнім містом, що піклується про людей. Сьогодні – історія про киянку, яка має добре серце. Та, на початку широкомасштабного вторгнення російських варварів, облаштувала свій магазин під бомбосховище й прихистила в ньому близько півсотні людей. Організувала для киян спальні місця, їжу, дозвілля. Це історія про 35-річну підприємицю з Лук’янівки, маму двох дітей Ніну Тимофєєву. 24 лютого жінка обрала шлях – не тікати з Києва, а навпаки – виявила всю свою людяність і завзятість та організувала прихисток для дітей, жінок, людей похилого віку та навіть для їхніх улюбленців – котів і собак», – зазначив Віталій Кличко в дописі до відео.

Також, за словами мера, Ніна допомагала українським військовим – передавала для них одяг. А одиноким стареньким на Лук’янівці, які потребували підтримки, – продукти харчування.

«Дякуючи таким небайдужим киянам та відповідальному бізнесу ми вистоїмо та переможемо! Бо наша сила – в людях! Їхній доброті, працелюбності, оптимізмі та вірі в себе і свою країну», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]