Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як будують метро на Виноградар (+фото, відео)

25 листопада 2020 року, 12:19

Роботи з будівництва двох нових станцій метрополітену в напрямку Виноградаря тривають за графіком. І наприкінці наступного року місто планує відкрити нові станції. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу. Також він показав відео про те, як відбувається будівництво.

«Роботи відбуваються на всіх шести будмайданчиках нової ділянки метрополітену. Там вже перенесли тепломережі і продовжують винесення інженерних мереж з-під ділянок будівництва метрополітену. На вулиці Межовій розібрали будівлі Станції технічного обслуговування, що заважали будівництву. На будмайданчику на перетині вулиць Північно-Сирецької і Межової метробудівці просунулися суттєво – під землю. Тут працює тунелепрохідницький комплекс, який фахівці назвали «Галиною». Він вже пройшов 425 метрів правого перегінного тунелю в напрямку станції метро «Сирець». Як запевняють метробудівці, роботи тривають за графіком. І наприкінці наступного року ми плануємо відкрити дві нових станції метро на Виноградар», – наголосив Віталій Кличко.

 

Інспекція будівництва метро на Виноградар

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]