Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу (+відео)

27 жовтня 2020 року, 14:25

Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході не зупиняються. Зокрема, триває процес встановлення арочної конструкції мосту в проектне положення. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. А також оприлюднив відео про те, що відбувається на будівництві мосту.

«Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході не зупиняються. Зокрема, триває процес встановлення арочної конструкції мосту в проектне положення. Фахівці постійно контролюють навантаження на ванти, що тримають конструкцію. А у напрямку Троєщини вже готові опори для майбутніх прогонів мосту. Також триває процес бетонування проїжджої частини  на Русанівських садах. Там, до речі, паралельно бетонують основу для майбутньої гілки метрополітену. А з боку Подолу ми розпочинаємо важливий етап – встановлення багатотонних прогонів у бік вулиць Верхній та Нижній вали. Для цього зібрали понтонну платформу. На ній уже змонтували потужні домкрати, за допомогою яких встановлять металеві конструкції мосту», – зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]