Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, яким буде новий фонтан у Києві

11 травня 2020 року, 15:06

Мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відео, в якому показав, як виглядатиме новий фонтан, що встановлять цього року в столиці. Це буде фонтан зі скульптурою покровителя міста – Архистратига Михаїла.

«Друзі! Київ готується до того, щоб повернутися до звичного життя. Так, це відбуватиметься поступово. Так, небезпека не відступила. Але місто живе і розвивається. Ми продовжуємо оновлювати інфраструктуру, ремонтувати парки і сквери. Готуємо і нові цікаві об’єкти, що, переконаний, стануть знаковими. Про один із них – у відео», -–написав мер Києва в дописі до відео.

Він, зокрема, продемонстрував макет майбутнього фонтану, над яким сьогодні працюють у майстерні.

«Через декілька місяців ми плануємо презентувати новий фонтан – з дуже гарною скульптурою Архистратига Михаїла, який вважається покровителем Києва. Переконаний, цей фонтан стане ще одним магнітом для киян і гостей нашого міста», – зазначив Віталій Кличко.

Встановити новий фонтан планують у верхній частині парку «Володимирська гірка», за Михайлівським Золотоверхим собором.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]