Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Показник тестування у столиці найвищий в Україні – 111 тестів на 100 тисяч киян»

15 липня 2020 року, 12:23

Показник тестування у столиці – сьогодні найвищий в Україні та становить 111 тестів на 100 тисяч мешканців. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Ми продовжуємо збільшувати кількість тестувань на COVID-19. І досліджують матеріал у медзакладах міста вже за більш короткий термін. Тільки за останню добу в столиці зробили понад 4700 тестів методом ПЛР та ІФА. За увесь період у столиці було зроблено понад 146 тисяч ПЛР-тестів. Їх досліджують у «Київському лабораторному центрі МОЗ України», у чотирьох комунальних медзакладах. А також – у приватних клініках і державних медичних установах», – розповів Віталій Кличко.

Щодо ІФА-тестів, за словами мера Києва, за увесь час в місті зробили понад 55 600 таких тестувань.

«Нагадаю, показник тестування в столиці сьогодні – найвищий в Україні і становить 111 тестів на 100 тисяч мешканців міста», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]