Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Понад 60 тисяч соціально незахищених киян отримають набори із засобами індивідуального захисту»

10 серпня 2020 року, 15:06

Понад 60 тисяч соціально незахищених киян різних категорій, найближчим часом отримають набори із засобами індивідуального захисту – зокрема, з масками і антисептиками. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і оприлюднив коротке відео звернення.

«Місто продовжує допомагати соціально незахищеним киянам, особливо ­– під час пандемії. На жаль, кількість хворих на COVID-19 у столиці збільшується. Я вдячний нашим медикам, міським службам, волонтерам та всім небайдужим киянам, із ким ми єдиною командою боремося з розповсюдженням коронавірусу в столиці. Ми всі повинні бути обережними, дотримуватися елементарних правил, щоб захистити від хвороби себе та своїх близьких», – сказав мер столиці. 

 

Він зазначив, що соціально незахищеним  мешканцям столиці місто приділяє особливу увагу і допомагає, як може. Виплачує грошову допомогу, надає продуктові набори та іншу допомогу. 

«Зокрема, понад 60 тисяч соціально незахищених киян різних категорій найближчим часом отримають необхідні засоби індивідуального захисту. А також – коротку пам’ятку з рекомендаціями фахівців із профілактики коронавірусу та що робити і куди звертатися, якщо людина відчуває симптоми захворювання. Бережіть себе! Разом ми подолаємо всі виклики!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]