Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Єдиний координаційний центр, створений міською владою, зібрав та передав 55 тисяч наборів першої необхідності малозахищеним киянам»

21 травня 2020 року, 12:14

За час карантинних обмежень Єдиний координаційний центр, що створила міська влада, зібрав та передав майже 55 тисяч наборів першої необхідності малозахищеним киянам. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

«Від початку запровадження обмежувальних заходів у Києві почав працювати Єдиний координаційний центр для допомоги малозахищеним верствам населення. Центр об’єднав зусилля волонтерів, громадських і благодійних організацій, соціально-відповідального бізнесу в допомозі соціально-незахищеним киянам. За час своєї роботи центр зібрав та передав майже 55 тисяч наборів першої необхідності мешканцям столиці, які опинилися в складних життєвих обставинах», – повідомив мер столиці.

Також приватні компанії, які відгукнулися на заклик міської влади про допомогу незахищеним киянам, зібрали понад 250 тонн продуктів харчування.

«Координаційний центр забезпечив безкоштовним транспортним перевезенням понад 150 пацієнтів, які потребують гемодіалізу. І під час карантину вони змогли їздити на процедури», – зазначив Віталій Кличко.

Крім того, центр зібрав 2 мільйони гривень. Ці кошти спрямували на закупівлю наборів продуктів і товарів першої необхідності. А також – засобів індивідуального захисту для столичних медиків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]