Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко повідомив про стан пораненого волонтера

16 жовтня 2020 року, 12:26

Мер Києва Віталій Кличко розповів про стан волонтера – учасника АТО, на якого в середу ввечері в Солом’янському районі напав озброєний чоловік. Про це мер заявив на онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання із соцмереж.

«Постраждалого оперативно доставили у київську лікарню № 17. Під час обстеження лікарі виявили 8 ножових поранень у різні частини тіла! Хлопця прооперували та госпіталізували до реанімаційного відділення. Зараз його стан лікарі оцінюють як стабільний. Він прийшов до тями та вже може розмовляти», – повідомив Віталій Кличко.

Мер Києва подякував медикам, які врятували пораненому життя.

«Я дуже вдячний нашим медикам, які врятували хлопцю життя. Бо рахунок ішов буквально на хвилини! І поліція спрацювала оперативно. Нападника затримали в той же вечір. Йому вже оголосили підозру», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]