Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав колектив київського метрополітену з професійним святом: 60 років тому в столиці відкрили перших п’ять станцій метро

06 листопада 2020 року, 12:20

Мер Києва Віталій Кличко привітав колектив київського метрополітену з професійним святом. Та зауважив, що 60 років тому в столиці відкрили перших п’ять станцій метро. Про це він сказав під час онлайн брифінгу.

«Користуючись нагодою хочу привітати великий колектив столичного метро з професійним святом – Днем київського метрополітену! Рівно 60 років тому відбулася дуже важлива подія – в Києві відкрили перших п’ять станцій метро. Сьогодні їх 52!» – сказав Віталій Кличко та зазначив, що столичне метро щороку перевозить півмільярда пасажирів.

«І вдень, і вночі ви робите велику і важливу роботу. Щоб кияни та гості міста могли швидко доїхати на роботу чи у своїх справах. Зі святом вас, наші працівники метро! Усього найдобрішого і найкращого вам! Дякуємо за вашу працю», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]