Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав колектив «Київводоканалу» зі 150-річчям підприємства

07 жовтня 2022 року, 17:10

Мер Києва Віталій Кличко привітав колектив «Київводоканалу» зі 150-річчям підприємства. Працівникам «Київводоканалу» вручили подяки Київського міського голови, Кабінету Міністрів України, відзнаки Міноборони України – медаль «За сприяння Збройним Силам України», ордени та грамоти, Почесні відзнаки «Заслужений працівник «Київводоканалу». Загалом нагородили 23 співробітників підприємства.

«Радий сьогодні вітати ваш великий колектив «Київводоканалу» з такою датою – 150 років із дня заснування. Ви працюєте на підприємстві з історією. І робите важливу справу. Щодня забезпечуєте мільйони киян однією з найнеобхідніших послуг – очищенням і постачанням води, а також – відведенням стоків. Понад 7 тисяч працівників «Київводоканалу», 470 одиниць спецтехніки, десятки об’єктів зі складним обладнанням та технологіями цілодобово працюють, щоб кияни отримували безпечну та очищену воду. А це – понад 650 тисяч кубометрів води щодня», – зазначив Віталій Кличко.

За словами мера Києва, від початку широкомасштабної війни комунальники столиці продемонстрували стійкість та мужність. І продовжували виконувати свою роботу – надаючи сервіси киянам, ремонтуючи мережі фактично під обстрілами. Це стосується і працівників «Київводоканалу», які продовжували працювати і забезпечувати стабільне водопостачання та водовідведення в столиці в умовах воєнного стану. Надавали допомогу працівникам ДСНС України в ліквідації пожеж, а також водоканалам, що постраждали внаслідок бойових дій. Зокрема, «Ірпіньводоканалу».

Деякі співробітники підприємства пішли зі зброєю в руках захищати Україну. Понад 200 фахівців «Київводоканалу» приєднались до Збройних Сил України.

«Ваше підприємство постійно розвивається. Модернізує обладнання, встановлює нове програмне забезпечення, запускає онлайн-сервіси. Багато в чому ви були першими серед українських водоканалів та інших комунальних підприємств і тримаєте лідерство. І навіть в такий складний час важливо не зупинятись. Наскільки можливо втілювати інноваційні та енергоефективні проекти, які розпочали. А міська влада буде всіляко підтримувати вас в цьому та допомагати. Бо головне – забезпечити сервіси і комфорт для киян. Дякую вам за вашу працю! Зі святом! Добробуту вашим сім’ям, здоров’я і всім нам головного – Перемоги! Слава Україні!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]