Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав Ліну Костенко з отриманням найвищої нагороди Франції – Ордена Почесного легіону (+фото)

14 липня 2022 року, 18:03

Мер Києва Віталій Кличко привітав Ліну Костенко з отриманням найвищої нагороди Франції – Ордена Почесного легіону, який поетесі вручили в Посольстві Франції в Україні.

«Дуже радий був привітати сьогодні Ліну Василівну Костенко, яку в Посольстві Франції нагородили найвищою нагородою Франції – Орденом Почесного легіону. Для мене Ліна Василівна – уособлення духу і гідності українського народу. Людина, яка ніколи не ламалася під часи і обставини, не зраджувала свої принципи. Її творчість надихала і надихає українців боротися за свободу і ніколи не опускати рук. Це дуже важливо!» – написав Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

Як зауважив мер Києва, Лицарський орден, який отримала Ліна Костенко, вона присвятила українським воїнам.

«Немає часу на поразку» – це рядок Ліни Василівни. І так і є! В України немає часу на поразку. Ми повинні перемогти! Слава Україні!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]