Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав медиків із професійним святом

20 червня 2020 року, 10:19

Мер Києва Віталій Кличко привітав медиків із професійним святом та вручив їм, як справжнім бійцям та чемпіонам, символічні подарунки – боксерські рукавиці. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Та опублікував відео зустрічі з медичними працівниками.

«Друзі! Цими вихідними медики, яких сьогодні можна назвати бійцями на передовій, відзначають своє професійне свято! Останніми місяцями ми не можемо збиратися великими колективами через карантин, тож мав нагоду привітати одних із найкращих. І вручив їм, як справжнім чемпіонам у своїй професії, символічні подарунки – боксерські рукавиці», – зазначив Віталій Кличко в дописі до відео.

Він подякував усім медикам – лікарям, медсестрам, молодшому медичному персоналу, та зауважив, що вони є справжніми янголами-охоронцями, адже рятують здоров’я та життя людей.

«Пандемія і ситуація, в якій ми живемо останні місяці, показали наскільки важлива командна робота. Бо тільки разом і злагоджено ми зможемо подолати ті виклики, що постали перед Україною та світом. Я дякую за вашу щоденну працю, за ваше велике серце і відданість професії та людям! Кияни вдячні вам і цінують вашу працю. А міська влада – в одній команді з вами. І робить все можливе, аби вас підтримувати!» – наголосив Віталій Кличко.

Зустріч із медиками відбулась на території Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва, що на вулиці Богдана Хмельницького.

Привітання медиків із професійним святом

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]