Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав столичних енергетиків із професійним святом

22 грудня 2023 року, 12:02

Мер столиці Віталій Кличко привітав столичних енергетиків із професійним святом та відзначив Подяками і Почесними грамотами Київського міського голови фахівців КП «Київтеплоенерго», ДТЕК «Київські електромережі», ТОВ «Євро-Реконструкція».

«Вдруге ми відзначаємо професійне свято енергетиків в умовах війни і постійних атак ворога на об’єкти енергетичної інфраструктури. Дякую за те, що працюєте з підвищеним навантаженням, адже понад 400 енергетиків міста пішли захищати країну до лав ЗСУ. Завдяки вашим зусиллям і самовідданій праці ми вистояли минулої зими. Втримали критичну інфраструктуру столиці. Забезпечили роботу життєво важливих для міста обʼєктів. Переконаний, впораємось і цієї зими. Джерелами резервного живлення на сьогодні забезпечені понад сотні котелень, мережа бюветних комплексів для постачання питної води. А також – частина водопровідних станцій. Для закладів соціальної сфери придбані пересувні мобільні котельні. Це сучасна техніка, отримана, зокрема, як допомога міжнародних партнерів. Але за кожним вчасно прийнятим у критичних умовах рішенням, оперативно підключеним генератором, стоїть робота людей. Ваша робота. І кияни вдячні вам, що виконуєте її в таких надскладних умовах», – наголосив Віталій Кличко.

Привітання столичних енергетиків із професійним святом (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]