Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Днем Незалежності і показав, як змінюється столиця

24 серпня 2019 року, 7:21

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Днем Незалежності України. Вітальне відео він опублікував у соціальній мережі Facebook.

«День народження України – незалежної, сміливої, талановитої. Країни, яка сьогодні будує своє майбутнє – у містечках, селищах і містах. Із тисяч справ, зусиль багатьох людей складається картина змін», – зазначив Віталій Кличко. 

У відео, на прикладі окремих об’єктів, він показав, які зміни відбулись та тривають у столиці. Зокрема, будівництво метро на Виноградар, нові садочки і школи, оновлені лікарні та пологові будинки, капітальний ремонт доріг, облаштування нового освітлення. А також популярні серед киян та туристів локації – новий пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів та київський «Монмартр» – Алею художників.

«Українці показали, що вміють відстоювати свою гідність, свою свободу! І продовжують це робити. Вміють працювати і люблять свою країну. Саме тому Україна переможе. Стане сильною і успішною! Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!» – звернувся до українців мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]