Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про 10-річчя мерства: Ми оновили та створили у столиці загалом 570 парків і скверів

22 травня 2024 року, 17:11

Мер столиці Віталій Кличко опублікував відео, де згадує, як за 10 років змінився Київ, зокрема, й завдяки оновленим або створеним мальовничим паркам і скверам. Також на своїх сторінках у соцмережах Віталій Кличко наводить інші приклади того, як за цей час змінювалася столиця.

«За 10 років обличчя Києва значно змінилось. Зокрема, й завдяки мальовничим паркам і скверам, які ми створювали або оновлювали. І продовжуємо це робити. Із 2014 року ми оновили та створили загалом 570 парків і скверів. Тепер кияни та гості столиці, а також сім’ї, які знайшли прихисток у нашому місті під час війни, можуть прогулятись захоплюючими схилами Володимирської гірки, сучасним Куренівським парком, оновленими парками «Перемога», «Совки», «Нивки», новою зоною відпочинку на Троєщині. А також – справжнім зеленим діамантом Києва – парком «Наталка», що вже став частиною великої рекреаційної зони, яку ми продовжуємо створювати на Оболоні. Разом робимо Київ гарнішим та комфортнішим!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]