Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про заборону займатися на спортмайданчиках: «Обмеження стосуються всіх, і виключень для бодібілдерів, моржів та інших суперактивних немає»

07 квітня 2020 року, 12:17

Мер Києва Віталій Кличко висловив своє ставлення до заборони займатися спортом на спортмайданчиках столиці, запровадженої урядом, в числі інших обмежувальних заходів. Про це він заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Мені теж не вистачає сьогодні занять активним спортом. Я займаюся вдома. Скажу одне: якщо спортсмени думають, що вони захищені від вірусу – це не так! Ті, хто боїться втратити свою суперформу, повинні зрозуміти, що, нехтуючи правилами, можуть втратити здоров’я або навіть і життя. Обмеження, що запровадив уряд, стосуються всіх. Виключень для бодібілдерів, моржів та інших суперактивних немає! Дотримуйтеся правил, щоб ми швидше пройшли цей період і повернулися до звичного життя!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]