Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, хто пошкодив фонтан на Арсенальній

02 вересня 2021 року, 11:41

Мер Києва Віталій Кличко розповів, хто пошкодив «сухий» фонтан, який відкрили вчора ввечері на Арсенальній площі.

«Тільки вчора ввечері відкрили оновлену Арсенальну площу, а сьогодні там вже пошкодили «сухий» фонтан. Водій зранку привіз бутильовану воду в одну з установ, що знаходиться у відреставрованому приміщенні. І мав зупинитися біля воріт та занести її. Але вирішив не напружуватися і під’їхати ближче… В результаті – пошкоджене покриття, облаштоване на фонтані. І зараз фахівці перевіряють стан форсунок водограю, які змонтовані під плиткою, – написав Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі. – Інвестор проекту обіцяє до кінця тижня відновити фонтан. А горе-водій, переконаний, повинен компенсувати всі спричинені збитки».

Нагадаємо, новий громадський простір на Арсенальній площі, яку відреставрували в рамках проекту A-Station, відкрили вчора ввечері. Також презентували новий фонтан із підсвіткою, встановлений на площі.

Приміщення Київської фортеці та Микільської брами відреставрували за архівними документами. Фасад будівель знову став жовтим. І відновили не тільки його, а й цінні фрагменти брами. Наприклад, голови левів на дверях та колони, які раніше прикрашали в’їзд у місто.

На одній із найстаріших площ міста також створили безбар’єрний простір, озеленили територію та оновили вуличне освітлення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]