Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів про завершення ремонту вулиці Івана Франка, початок асфальтування Шулявського шляхопроводу і показав відео робіт на Подільсько-Воскресенському мосту

17 липня 2020 року, 12:13

У столиці практично завершили капітальний ремонт частини вулиці Івана Франка. Також дорожники розпочали вкладати верхній шар асфальту на Шулявському шляхопроводі. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції. Віталій Кличко показав відео і про те, що відбувається на будівництві Подільсько-Воскресенського шляхопроводу.

«Я щодня виїжджаю на об’єкти, які ми оновлюємо і будуємо в столиці. Вчора, наприклад, був на вулиці Івана Франка, де практично завершили ремонт. Дуже гарно зробили. А також перевірив, як тривають роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. Хоч я і розповідав на минулих брифінгах, але все одно люди питають і цікавляться, що там відбувається», – сказав Віталій Кличко.

За словами мера, будівництво не зупиняється нi на день. І сьогодні роботи тривають на різних майданчиках цього масштабного об’єкту.

«Невдовзі встановлять прогони мосту для заїзду на нього з вулиці Верхній Вал. Також монтують шумозахисні бар’єри та опори освітлення на ділянці Труханів острів та урочище Горбачиха. Вже невдовзі Подільсько-Воскресенський буде підсвічений сучасними світлодіодними ліхтарями», – повідомив мер столиці.

Він також зазначив, що арочну конструкцію мосту через Дніпро обробляють спеціальним антикорозійним покриттям – для надійності і безпечності арки.

Мер показав відео про те, що сьогодні відбувається на будівництві Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Також Віталій Кличко повідомив, що сьогодні розпочинають фінальне асфальтування на іншому важливому об’єкті – Шулявському шляхопроводі.

«І хочу повідомити, що сьогодні розпочинають масштабне асфальтування Шулявського шляхопроводу. Рух там обмежили. Але дорожники зроблять усе, аби оперативно завершити необхідні роботи», – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]