Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, як планують відремонтувати Майдан Незалежності та Хрещатик

17 липня 2020 року, 12:22

Головну вулицю столиці Хрещатик та Майдан Незалежності планують капітально відремонтувати. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від користувачів Facebook.

«Ми плануємо здійснити капітальний ремонт Майдану Незалежності та головної вулиці столиці – Хрещатика. Ці масштабні роботи заплановані на наступний рік. Сьогодні триває проектування оновлення цих об’єктів», – сказав Віталій Кличко.

Так, на Майдані Незалежності попередньо планують замінити гранітне покриття, встановити нове освітлення. Здійснити реконструкцію ліфтів у підземному переході на Майдані. А також – облаштувати наземні пішохідні переходи на перетині з вулицею Михайлівською.

«Це – плани. Як я сказав, проект капітальних ремонтів Хрещатика та Майдану Незалежності ми схвалимо після завершення його розробки», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]