Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Поки сезон, ми намагаємося оновити якомога більше важливих інфраструктурних об’єктів. У першу чергу тих, де це треба робити терміново»

17 липня 2020 року, 12:19

Поки триває дорожній сезон, міська влада намагається оновити якомога більше важливих інфраструктурних об’єктів. У першу чергу тих, де це потрібно робити терміново. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від користувачів Facebook.

«Ми сьогодні оновлюємо в столиці багато об’єктів. Роботи на проспекті Бандери тривають цілодобово. Днями завершили вкладати верхній шар асфальту на ділянці між Північним мостом і шляхопроводом над проспектом Героїв Сталінграда. Також там тривають роботи на самому шляхопроводі – наносять гідроізоляцію», – розповів мер Києва.

Також він зазначив, що ремонтні роботи тривають на Борщагівському шляхопровід. А на Шулявському шляхопроводі розпочали масштабне асфальтування. Працюють дорожники і на шляхопроводах на вулиці Богатирській.

«Нагадаю, що деякi з київських мостів не бачили ремонту по 40-50 рокiв. І ми сьогодні, поки сезон, намагаємося оновити якомога більше важливих об’єктів. У першу чергу тих, де це робити треба терміново», – підкреслити Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]