Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з облаштування футбольного поля в парку «Совки»

17 липня 2020 року, 14:09

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з реалізації проєкту з облаштування футбольного поля на території парку Совки у Святошинському районі – ТОВ «Спорт Сіті С». Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1034.

Земельна ділянка, на якій облаштують поле, становить 0,28 га. У її межах розмістять також роздягальні з душем, тимчасові споруди для адміністративних потреб, охорони, інвентарю. Заплановано й облаштувати поле для міні-футболу та елементи благоустрою – садово-паркові лави, урни, ліхтарі, біотуалети. Усі тимчасові споруди виготовлять із некапітальних, збірно-розбірних конструкцій.

Департаменту економіки та інвестицій доручено укласти договір із переможцем та замовником реалізації проєкту – комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Святошинського району.

Інвестиційний конкурс щодо реалізації проєкту з облаштування спортивного поля на території парку Совки проведено відповідно до розпорядження КМДА № 1840.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]