Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, як триває будівництво метро на Виноградар

14 серпня 2020 року, 12:19

На тунелепрохідницький комплекс, за допомогою якого будуть прокладати тунелі метро на Виноградар, встановили планшайбу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції. Він також показав коротке відео про те, як відбувався процес встановлення обладнання.

«Учора під керівництвом фахівців із Німеччини встановили планшайбу на тунелепрохідницький щит – вагою майже 60 тонн. І діаметром – понад 6 метрів. Встановили її на комплекс «Галина», за допомогою якого будуть прокладати тунелі двох нових станцій метро», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що за місяць комплекс проходитиме близько 200 метрів під землею. І приблизно за півроку буде прокладено один із тунелів.

«До кінця наступного року ми плануємо відкрити дві станції метро на Виноградар – «Мостицьку» та «Проспект Правди»», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]