Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «До кінця року в столиці буде загалом 3600 контейнерів для роздільного збору сміття»

14 серпня 2020 року, 12:25

До кінця року в столиці буде загалом 3600 контейнерів для роздільного збору сміття. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання від користувачів Facebook.

«Ми поступово встановлюємо контейнери для сортування сміття. У багатьох районах міста вони вже є. Сині – для паперу, жовті – для пластику, зелені – для скла. Із початку цього року в дворах Києва встановили 500 нових контейнерів-«дзвіночків» для роздільного збору відходів. А до кінця року таких контейнерів в столиці буде загалом 3 600», – повідомив Віталій Кличко.

Він звернувся до мешканців міста з проханням не забувати сортувати сміття, бо дуже часто люди викидають всі відходи в одному пакеті. А також закликав повідомляти про випадки псування контейнерів вандалами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]