Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, як триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу

04 вересня 2020 року, 12:20

За кілька тижнів, за допомогою супердомкратів, встановлять величезну металеву конструкцію Подільсько-Воскресенського мостового переходу в бік Подолу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

«Будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу триває. Сьогодні на спеціальному майданчику відбувається процес збору величезної металевої конструкції прогону мосту в бік Подолу. І за кілька тижнів, за допомогою супердомкратів, її встановлять на опори. Зазначу, що на початку жовтня ми повністю закінчимо встановлення конструкцій прогонів у цьому напрямку. І там розпочнуть бетонування», – повідомив Віталій Кличко.

Також вже розібрали старий міст, який вів на Рибальський півострів.

Тривають роботи і на арочній конструкції мосту. Там продовжують навішування вантів, що надійшли з Німеччини. А також фахівці розпочали встановлювати систему освітлення мосту.

«Паралельно тривають роботи на естакаді на Трухановому острові та в урочищі Горбачиха. А на ділянці мостового переходу на території Русанівських садів роблять насип під конструкції метрополітену та дорожнього покриття. Також триває будівництво опор шляхопроводів через залізницю», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]