Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, які дороги ремонтують у столиці

14 квітня 2021 року, 12:22

Навіть в умовах фінансової кризи, спричиненої пандемією, Київ продовжує оновлювати інфраструктуру міста. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Комунальна корпорація «Київавтодор» вже розпочала дорожній сезон. Ми ремонтуємо дороги і мости, що не бачили оновлення по 40-50 років! Сьогодні, зокрема, тривають роботи на вулиці Милославській. Там дорожники влаштували нижній шар асфальтового покриття на частині від вулиці Радунської до вулиці Оноре де Бальзака», – повідомив Віталій Кличко. 

За його словами, триває капітальний ремонт і на вулиці Чорнобильській. Там уже влаштовують основу для тротуарів і велодоріжки. Встановлюють нові бордюри.

На вулиці Борщагівській теж влаштували нижній шар покриття. І продовжують роботи.

Тривають роботи на Пейзажній алеї. Там оновлюють оглядові майданчики і підпірні стінки, сходи та мережу освітлення. Встановили камери відеоспостереження і тривожну кнопку.

Розпочинають дорожники і завершальний етап реконструкції проспекту Степана Бандери.

Також розпочинається капітальний ремонт Кільцевої дороги. На першому етапі оновлять ділянку від Одеської площі до вулиці Луценка  – в напрямку Жулян.

«Це я назвав тільки деякі проекти із запланованих на цей рік. Навіть в умовах фінансової кризи, спричиненої пандемією, ми продовжуємо оновлювати інфраструктуру столиці. Об’єкти, що не ремонтували десятиліттями!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]