Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Рух оновленим мостом через Русанівську протоку повністю відкрили»

01 листопада 2019 року, 12:07

1 листопада повністю відкрили рух автотранспорту відремонтованим Метро мостом через Русанівську протоку. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

На мосту вклали фінальний шар асфальту. Сучасне покриття, за словами будівельників, прослугує не менше 10 років. Також повністю відремонтували пішохідні тротуари з обох боків мосту. Протягом двох днів фахівці завершать встановлювати окремі металоконструкції огородження.

«Русанівський Метро міст не ремонтували понад 40 років. І він перебував у незадовільному стані. Під час ремонту виявилося, що необхідно замінити й внутрішні металеві конструкції об’єкту. Тут був виконаний дуже великий обсяг робіт. При цьому ми не перекривали рух мостом повністю. – Як запевняють будівельники, це був перший досвід подібних робіт в Україні», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]