Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Щоб відкрити рух Шулявським шляхопроводом до кінця цього року, будівельники працюють без вихідних, вдень і вночі»

25 грудня 2019 року, 11:01

Будівельники працюють цілодобово і без вихідних, щоб вчасно завершити роботи та відкрити проїзд Шулявським шляхопроводом.

Відео з місця робіт мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Для того, щоб запустити рух Шулявським шляхопроводом з вулиці Довженка на вулицю Вадима Гетьмана до кінця цього року, будівельники без вихідних працюють і вдень, і вночі. Конструкцію нового мосту вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку. Минулої ночі вкладали асфальт на під’їзді з боку вулиці Вадима Гетьмана. Сьогодні асфальтуватимуть під’їзд зі сторони вулиці Довженка. Паралельно встановлюють бар’єрну та перильні огорожі», – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

За його словами, гарантію на експлуатацію покриття з високоякісного полімерного асфальтобетону підрядник дає 10 років.

Після завершення дорожніх робіт відбудуться технічні випробовування шляхопроводу. На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього. Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження.

«Наприкінці цього тижня ми, як і обіцяли, плануємо відкрити рух транспорту новим мостом», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]